Author Topic: Forum szabályzat  (Read 11136 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Sziget

  • New Member Group
  • *
  • Posts: 5
    • new world chaos
Forum szabályzat
« on: March 20, 2011, 18:27:14 PM »
Forum szabályzat

1. Csak a többi felhasználónak kijáró tiszteletet szem előtt tartó hozzászólások megengedettek. Nem tűrjük a személyeskedést és a bántó szándékot, ezek figyelmeztetést vonnak maguk után.

2. Megkérünk mindenkit, hogy ne játszon moderátort. Ha bárkinek bármivel problémája van ami ellentétes az itt megfogalmazott szabályokkal nyugodtan hívja fel rá a moderátorcsapat figyelmét. Kérjük használd a “Report to moderator” (jelentés moderátornak) funkciót ne magad válaszolj az ilyen témákra.

3. Bántó szövegek, képek, linkek közzétételét nem toleráljuk.

4. Megkérjük a felhasználókat, hogy tartsák tiszteletben a szerzői jogokat.

5. Új topic indításánál kérjük tartsátok szem előtt a helyénvaló, informatív címadást.

6. A spammeket semmilyen körülmények között sem toleráljuk itt. Tagok toborzása saját projeketekhez nem megengedett és spamnek minősül. A spameket közzétevő felhasználókat figyelmeztetjük és a hozzászólásokat eltávolítjuk.

7. A moderátorcsapat fenttartja a jogot, hogy szerkessze, eltávolítsa vagy előzetes moderáció után engedjen megjelenni bármit, bármikor. Annak eldöntése mi helytelen, vulgáris, spam stb, mint fentebb is írtuk, a moderátorok feladata és nem a felhasználóké.

8. A fenti szabályok, ahol ez jogos, szintén vonatkoznak a privát üzenetekre. A privát üzenetküldő rendszerrel való visszaélés figyelmeztetéshez vezet és/vagy az adott felhasználó eltiltásához a funkciótól.

Az admin csapat

+1: Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy csak magyarul szóljon hozzá az itt található témákhoz.

We kindly ask you to only post in Hungarian on this board.
sose halunk meg
we will never die