Poll

dali vjerujete

da
0 (0%)
ne
1 (100%)

Total Members Voted: 1

Author Topic: CNN fake video propaganda attack on Syria  (Read 1903 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mili

  • New Member Group
  • *
  • Posts: 2
CNN fake video propaganda attack on Syria
« on: March 07, 2012, 22:05:09 PM »
HOMS - Zapanjujuća snimka čuvenog ''Sirijskog Dannya'' - spornog ''aktivista'' koji se pojavljuje na korporativnim medijima iz tjedna u tjedan moleći  da Sjedinjene Države ili Izrael izvedu vojnu intervenciju - u kojoj očigledno koordinira pucnjavu i eksplozije tako da budu zvučna kulisa tijekom njegovog javljanja za CNN.
http://www.youtube.com/watch?v=p-DCZxsrt9ISirijski Danny 'je 22-godišnji britanski državljanin sirijskog porijekla iz Cambridgea. Nakon povratka u Homs u ljeto prošle godine, živio je u Londonu nekoliko mjeseci prije povratka u Siriju, gdje je postao aktivista i huškač lažne propagande na vojnu intervenciju u Siriji, moleći gotovo svakodnevno na CNN-u da Sjedinjene Države ili čak Izrael  bombardiraju zemlju.

Isječak iznad pokazuje Dannyjev govor CNN-u za jednog od brojnih intervjua provedenih s njim tijekom posljednjih nekoliko mjeseci.

Dok čekaju kako će biti povezani, Danny je rekao: " Neka se zvuk pucnjave čuje", prije nego je počeo uživo prijenos, rekao je: "Da li si mu rekao da se pucnjava pripremi"?

Eksplozija se čula ubrzo te se izravno javlja za CNN i govori o teroru i razaranju oko njega.


pročitajte nastavak ispod linku:
http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/skandan-cnn-laira-propagandu-napada-na-siriju-video.html